3 Декември

0

3 Декември Ефесяни 6:12; 1 Царе 17:47; Филипяни 2:9-10; 1 Петър 1:8-9 НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАЙ от огнените атаки върху ума ти. Когато ти е трудно да Ме намериш и да живееш в Моя мир, не се отчайвай. Ти участваш в ожесточена духовна война. Врагът се ужасява от близостта ти с Мен и със своите демонични … Continue reading 3 Декември

3 Декември

3 Декември

3 Декември Ефесяни 6:12; 1 Царе 17:47; Филипяни 2:9-10; 1 Петър 1:8-9


НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАЙ

от огнените атаки върху ума ти. Когато ти е трудно да Ме намериш и да живееш в Моя мир, не се отчайвай. Ти участваш в ожесточена духовна война. Врагът се ужасява от близостта ти с Мен и със своите демонични стрели цели да я разруши. Когато усетиш, че си в разгара на битката, призови името Ми: „Исусе, помогни ми!” В този миг битката става Моя и от теб се иска само да Ми се довериш, докато воювам за теб.

Неограничена сила за благословение и защита се крие в името Ми, когато е правилно употребено. В тези последни времена всяко коляно /от небесните, земните и подземните същества/ ще се преклони при произнасяне на името Ми. Онези, които не само са изговаряли напразно името „Исус”, но и са ругали с него, ще паднат ужасени в този страховит ден. А всички, които са се приближавали до Мен, като са изговаряли с доверие името Ми, ще се изпълнят с неизказана и преславна радост. Това е голямата ти надежда, докато чакаш завръщането Ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.