28 Октомври

0

28 Октомври Колосяни 3:13; Исая 61:10; Ефесяни 1:7-8; Римляни 5:5 НЕ ОЧАКВАЙ да се отнасят почтено с теб в този живот. Хората ще казват и вършат неща, с които ще те нараняват, неща, които не заслужаваш. Когато някой се отнася лошо с теб, опитай да го приемеш като възможност да покажеш милост. Виж колко бързо … Continue reading 28 Октомври

28 Октомври

28 Октомври

28 Октомври
Колосяни 3:13; Исая 61:10; Ефесяни 1:7-8; Римляни 5:5


НЕ ОЧАКВАЙ

да се отнасят почтено с теб в този живот. Хората ще казват и вършат неща, с които ще те нараняват, неща, които не заслужаваш. Когато някой се отнася лошо с теб, опитай да го приемеш като възможност да покажеш милост. Виж колко бързо можеш да простиш на този, който те е наранил. Не се опитвай да си връщаш. Вместо да си обсебена от мнението на другите за теб, дръж фокуса си върху Мен. Всъщност само Моето мнение има значение.

Помни, че съм те облякъл в Моята правда и святост и те виждам облечена в тези искрящи дрехи, за които съм платил с кръвта Си. Това е много скъпа цена; скъпоценен дар. Когато другите се отнасят непочтено с теб, помни, че Моите пътища не са като вашите пътища. Моите пътища са мир и любов, изляна в сърцето ти чрез дадения ти Святи Дух.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.