20 Ноември

0

20 Ноември Ефесяни 2:8-9; Ефесяни 3:16-19; Псалм 62:8 ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ТЕБ, ДЕТЕТО МИ Виж само колко съм доволен от теб! Не е необходимо да се представяш добре, за да получиш Моята любов. Всъщност, ако се стремиш да заслужиш одобрението Ми с дела, ще се отдалечиш от Мен, ще заприличаш на фарисеите. Преклонението пред делата … Continue reading 20 Ноември

20 Ноември

20 Ноември

20 Ноември
Ефесяни 2:8-9; Ефесяни 3:16-19; Псалм 62:8


ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ТЕБ, ДЕТЕТО МИ

Виж само колко съм доволен от теб! Не е необходимо да се представяш добре, за да получиш Моята любов. Всъщност, ако се стремиш да заслужиш одобрението Ми с дела, ще се отдалечиш от Мен, ще заприличаш на фарисеите. Преклонението пред делата ти може да се превърне във форма на идолопоклонство. А може да се превърне и в извор на дълбоко разочарование, когато не са оправдани очакванията ти.

Отмести фокуса си от делата си към Моето присъствие. Тогава ще се къпеш в светлината на Моята любов, независимо от чувствата и настроенията си. От теб се иска само да приемаш безусловната Ми любов. За да я долавяш обаче, сърцето ти трябва да бъде изпълнено с благодарност и доверие към Мен. Благодари Ми за всичко; доверявай Ми се за всичко; тогава ще усещаш присъствието Ми и любовта Ми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.