2 Декември

0

2 Декември Исая 9:6; Йоан 20:19-21; Псалм 25:4 АЗ СЪМ КНЯЗЪТ НА МИРА Както казах на учениците Си, така казвам и на теб: Мир на теб. Тъй като съм ти постоянен спътник, Моят мир е постоянно на твое разположение. Когато държиш фокуса си върху Мен, се потапяш в Моето присъствие и се изпълваш с Моя … Continue reading 2 Декември

2 Декември

2 Декември

2 Декември Исая 9:6; Йоан 20:19-21; Псалм 25:4


АЗ СЪМ КНЯЗЪТ НА МИРА

Както казах на учениците Си, така казвам и на теб: Мир на теб. Тъй като съм ти постоянен спътник, Моят мир е постоянно на твое разположение. Когато държиш фокуса си върху Мен, се потапяш в Моето присъствие и се изпълваш с Моя мир. Покланяй Ми се като на Царя на царете, Господ на господарите и Княза на мира.

Моят мир ти е необходим във всеки един момент, за да изпълниш Моята цел за твоя живот. Понякога се изкушаваш да поемаш по преки пътеки, за да постигнеш целта си колкото се може по-скоро. Но ако пряката пътека изисква да пренебрегваш присъствието Ми, непременно трябва да избереш по-дългия път. Ходи с Мен по пътеките на мира; радвай се на пътуването в Моето присъствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.