Време е за НОВ календар

Време е за НОВ календар

01.12.2018 0 By Evangelsko.info

ВРЕМЕ е за НОВ КАЙРОС календар на БОЖИЕТО ВРЕМЕ

Настолен 13-листов цветен календар за цялата 2019 година, издание на ВЕРЕН. Формат на календара 24/17 см, което позволява при желание да бъде поставен и на стена.

Календарът е с място за бележки за всеки ден от годината, има календариум за цялата година. Включена е допълнителна информация за именните дни и по-важни църковни празници през 2019. Предвидено е място за отбелязване на лични и семейни събития.

За поръчки: ИК Верен [кликни]

При поръчка на повече от 10 броя – можете да поръчате с отстъпка на единична цена от 3.00 лв.

 

ВРЕМЕНА НА ОГРОМНА СВЕТЛИНА НА ОТКРОВЕНИЕ ОТ БОЖИЕТО СЛОВО И НЕГОВИТЕ ЦЕЛИ в контраст с невиждани досега заблуда и объркване. Тези, които изберат да чуят Божия глас и да ходят в настоящата истина, ще се придвижат на следващото ниво. Те ще светят в тъмните места и ще имат сила да разпознават заблудата. Те няма да бъдат хванати от объркването.

ВРЕМЕНА НА НЕНАДМИНАТИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА в контраст с времена на несравними изпитания, пречки и бедствия. Тези, които изберат напълно да се покорят на Бог, ще видят отворени врати, които никой няма да може да затвори. Те ще имат способността да се възползват от възможностите, които са им предоставени. Непокорните обаче ще живеят в изсъхнала земя.

Това са времена, в които трябва да се предадем на Святия Дух, така че да можем да бъдем водени в областите, където ще получим нашето изцерение, възстановяване, цялост и пробиви. Времена, в които трябва да се доверим на Святия Дух с живота си, така че да можем да се издигнем отвъд собствените си ограничения, страхове и спомени, и да живеем в пълния си потенциал.

ВРЕМЕНА НА ВЕЛИКИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВЛИЯНИЕ НАД НАЦИИ И ГРАДОВЕ в контраст с интензивно гонение и мъченичество …. в които трябва да приемем малките възможности, за да създадем велики придвижвания. Това са времена, в които чрез комуникиране и работа в екип трябва да се обединят усилията в Христовото Тяло.