Живот, който оставя следа

1

Информационен бюлетин на Мисия “Възможност” 4/2006
гр. София 1186, кв. Герман ул.“Патриарх Герман” № 86

ЖИВОТ, КОЙТО ОСТАВЯ СЛЕДА
КОНФЕРЕНЦИИ ЗА ПАСТИРИ И ПРОПОВЕДНИЦИ С ДЕИЛ ЙЪРТЪН

Проведените през годините конференции с Дейл Йъртън са оставили дълбока следа в живота на много божии служители, затова бе толкова логично темата на конференцията тази есен да бъде “ЖИВОТ, КОЙТО ОСТАВЯ СЛЕДА”

ЦЕЛ: Конференциите са насочени към пастири, презвитери и проповедници и имат за цел да поднесат вдъхновено послание и свеж поглед върху Божието Слово.

ТЕМИ: Серията от лекции ще бъде върху живота на пророците Илия и Елисей и включва темите: “ПОСВЕЩЕНИЕ” “ПРИЯТЕЛСТВО”, “СЪСТРАДАНИЕ”, “УВЕРЕНОСТ”, “УБЕЖДЕНИЕ”, “СМЕЛОСТ” и пр. Двете поредни конференции ще бъдат с идентична програма.

УЧАСТНИЦИ: Поканени за участие са ОТГОВОРНИЦИ ЗА РАЙОНИ, пастири, ПРЕЗВИТЕРИ, ДЯКОНИ, проповедници и ръководители на църкви.

ВРЕМЕ И МЯСТО НА ДВЕТЕ КОНФЕРЕНЦИИ:

КОНФЕРЕНЦИЯТА от 31 август до 2 септември 2006 г. ще се проведе в курортно селище БАНКЯ – до София. Регистрация и настаняване от 11.00ч. до 14.00 ч., в х-л Жеравна. Начало на лекциите 14.00ч. на 31 август – Край на конференцията 14.00ч. на 2 септември

КОНФЕРЕНЦИЯТА от 2 до 5 септември 2006 г. ще се проведе в СТАРА ЗАГОРА. Регистрация и настаняване от 14.00ч. до 18.00 ч., – х-л Железник , ул. Парчевич №1 – срещу АВТОГАРА СТАРА ЗАГОРА. Начало на лекциите 18.00ч. на 3 септември – край на конференцията 16.00ч. на 4 септември

ТАКСИ ЗА УЧАСТИЕ:
Разходите за провеждането на двудневните конференции, включващи настаняване, храната и конферентните материали, възлизат на повече от 60 лв. за всеки участник. Като организатори бихме искали конференциите да бъдат достъпни за всеки ръкоположен в църквата служител, затова молим желаещите да потвърдят участието си на телефоните на МИСИЯТА (или e-mail: mpbulgaria@intech.bg) и да внесат следните такси за участие:
За ръкоположени пастири, презвитери, дякони и проповедници – 10 лв.
За водачи на други служения – 30 лв.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:
На ваше разположение са телефоните на Мисия “Възможност”:
02/ 992-83-74; 992-83-68 или e-mail: mpbulgaria@intech.bg
гр. София 1186, кв. Герман ул.“Патриарх Герман” № 86

1 thought on “Живот, който оставя следа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.