Сеитба Рождество 2007

0

sowing_300

Християнски Център София предприе раздаване на християнска литература за безплатно разпостранение: Нов Завет, Евангелие от Йоан (в големи количества), книги – над 20 заглавия с автори: Кийт Бътлър, Улф Екман, Т.Л. Осборн и други; Книгите се раздават в количества според размера на църквите и способноста на разпостранение – сеене на Словото.

Повече от всичко друго хората в България се нуждаят от вяра в Бога! Вярваме, че семето на Божието Слово ще роди искрена вяра и упование в сърцата на хората към Бога, за да може Неговото Благословение да бъде върху тях завинаги!

Защото Божието слово е живо, деятелно, по-остро от всеки меч остър и от двете страни, пронизва до разделяне душата и духа, ставите и мозъка, и е съдия на помислите и намеренията на сърцето. Евр4:12

Ако желаете да вземете от предложената литература, вие ще помогнете Библията и Божието Слово да бъдат засяти максимално в живота на хората в България! След това в молитва и труд на любовта ще очакваме ЖЕТВА от хиляди и милиони за Божието Царство в България! Сигурен съм, че всички ние желаем да видим това реалност! 1 Тимотей 2:1-4;

Начини на разпостранение:
– За всеки вярващ: литературата е на разположение за раздаване на всяко Богослужение на Християнски Център София. *(инфо за богослужения – виж по долу)
– За всеки пастор и църковен лидер: сме на разположение да уговорим удобно време за вас или на съработниците ви, за да дойдете до офис-склада и да вземете по големи количества.
* За предварително уговаряне: – по долу е информацията с адрес, тел за връзка и други.

Сеитба ’07 & Година на Библията в България
Християнски организации в страната решиха 2007 – 2008 да бъде Година на Библията в България.Начало на програмата бе открита с Национална Научна Конференция на тема «Библията в България», която се проведе на 1 ноември 2007 г в Ректората на Софийския Университет «Климент Охридски». Организатори на тази Конференция бяха Българско Библейско Дружество и Богословския Факултет на СУ, със съдействието на Дирекция по вероизповеданията. В нея участвуваха богослови от различните факултети в страната. Бяха поканени и представители на всички християнски изповедания в България.

Защо „Евангелие от Йоан”?
– това е едно от четерите евангелия в Библията, в часта на Новия Завет. Евангелията описват живота и служението на Исус Христос и неговата изкупителна жертва за греховете на човечеството на кръста. Ако човек може да прочете само една книга – това трябва да е точно тя: „Евангелието от Йоан”. Това е часта на Библията, която в кратък текст най – добре разкрива картината на Бог, кой е Той, каква е Неговата Воля и какви са Неговите Планове и Намерения за човека, лично и заедно като поколение в този свят.

Не случайно първата част на превода от Библията в България е точно Евангелието от Йоан. Кирил и Методи, Климент Охридски и други тяхни последователи и мисионери са дали живота си за да може това най – важно послание да стигне спешно до хората хилядолетие по рано. Същата спешност има нашия народ и днес – Библията! Божието Слово е това, което единствено може да даде нов морал, ценности и култура на народа ни, сигурност в настоящето и надежда за добро бъдеще в България!

*Предложение към пастори и църковни лидери: – на последната страница отвътре на Евангелието на Йоан, върху името на издателя може да сложите стикер с вашите координати: име, адрес, богослужения, тел и т.н. и да пръскате това най – важно послание от Небето на всеки срещнат около вас! Същото може да направите и с другите книги за безплатно разпостранение.

Знам, че Божия план за спасение на света и на България е местната църква. Моята молитва е тази вълна на сеитба да помогне за растежа и успеха в делото на Благовестието на вашата църква!

Християнски Център София
София, Красна Поляна, бул. Възкресение # 64
Кино-читалище „Св. Св. Кирил и Методи“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.