Близки източници на Present Truth Ministries, свързани пряко с делото са потвърдили в събота сутринта, че Пастор Юсуф е жив, и че е в добро здраве. Всички ние благодарим на Бог за това. Живота на Юсуф все още е в неминуема опасност докато е в затвора. Ние не можем да спрем да се молим и да не разпространяваме информация за неговото състояние, докато не бъде освободен от затвора. Вие също можете да разпространите тази информация, чрез Twitter, Facebook и да я изпратите на приятели и близки.

Камарата на представителите на САЩ са приели резолюция, осъждаща Иран за смъртната присъда за вероотстъпничество и изискват незабвното му освобождаване. Сената подготвя в момента своята резолюция. Германия е привикала иранския посланик в Министерството на външните работи за да обсъдят случая.

Както изтъкнахме преди, това е духовна битка. Ислямистите в Иран искат да унищожат християнството в тази страната. Молим ви да продължите да се молите за сила за устояване на Юсуф, за да може чрез неговото свидетелство и защита на Благовестието, Господ Исус Христос да извърши промяна в живота на много негови сънародници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.