Пастир прославя Бога, че няма жертви след пожар в църквата

0

Пасторът на църква в Северна Каролина, която е унищожена от пожар часове след Рождествената служба, казва, че паството му разчита на своята вяра сред опустошенията и изрази благодарност за „пасторите, църквите и приятелите“, които са ги …

Пастир прославя Бога, че няма жертви след пожар в църквата
Пасторът на църква в Северна Каролина, която е унищожена от пожар часове след Рождествената служба, казва, че паството му разчита на своята вяра сред опустошенията и изрази благодарност за „пасторите, църквите и приятелите“, които са ги подкрепили.

 

Малко след като The Place Church в Гастония провежда празничната си служба за Рождество в неделя, сградата се запалва и изгаря. Никой не е бил в сградата, когато е възникнал пожарът и няма пострадали, съобщава WBTV.

 

Служители на пожарната, които са прекарали голяма част от деня в борбата с огъня, са споделили снимки на останките от изгорялата църквата, напълно обгърната в пламъци и дим.

 

В изявление след пожара пастир Рон Дънкан споделя, че е благодарен на Бога, че бедствието се е разразило, след като всички са били напуснали сградата, така че няма нито един пострадал. Той изразява благодарност и на всички църкви и пастири, които са предложили да помогнат, изразявайки своята съпричастност.

 

Пасторът е благодарен също, че пожарът не се е разразил в някой от предишните дни, защото през последните две седмици църковната сграда ежедневно е била използвана за репетиции за Рождество и множество други събирания.

 

П-р Дънкан е убеден, че всичко съдейства за добро и Бог е в контрол на всяка ситуация.

 

Източник: Christian Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.