Илия Панов: Аз няма да умра

Илия Панов: Аз няма да умра

24.03.2008 0 By Evangelsko.info

ilia_panov_400

Композиторът, музикантът, певецът и човекът Илия Панов споделя историята на новия си албум „Аз няма да умра, но ще живея” в едно ексклузивно интервю за Bibliata.com само на http://pod.bibliata.com.

Интервюто съдържа видение за бъдеще и служение, споделени емоции на хвалителя, проблемът за платено или безплатно хваление, причините за имиграция и болката на младото поколение, помазанието на Духа и силата на поклонението, дълбоките емоции зад ромската демографска дилема и много други социални, икономически, духовни и чисто душевни въпроси, които вълнуват един служител и неговия екип.

Историята на написване на едноименната песен (видео:http://hvalenie.com/arc.php?a=%C8%EB%E8%FF+%CF%E0%ED%EE%E2&id=153), и на песента „Пътят е само един” (видео:http://hvalenie.com/arc.php?a=%C8%EB%E8%FF+%CF%E0%ED%EE%E2&id=156).
Целият албум може да бъде свален безплатно от www.Hvalenie.com.

В новата си поредица за www.Propovedi.net посветена на темата хвалените и поклонение,(видео:http://propovedi.net/arc.php?a=%C8%EB%E8%FF+%CF%E0%ED%EE%E2),  той споделя божиите библейски принципи във взаимоотношенията хора – Бог свързани с хваление и поклонение.