Грег Лори с анимационна поредица за деца

0

Пастор Грег Лори, който през 2023 година развълнува християните с филма Jesus Revolution обяви, че първият епизод от новата му анимационна поредица, „Ben New Born and Yellow Dog“, ще бъдe излъчен много скоро. Лори има афинитет към рисува…

Грег Лори с анимационна поредица за деца

Грег Лори с анимационна поредица за деца

Грег Лори с анимационна поредица за деца
Пастор Грег Лори, който през 2023 година развълнува християните с филма Jesus Revolution обяви, че първият епизод от новата му анимационна поредица, „Ben New Born and Yellow Dog“, ще бъдe излъчен много скоро. Лори има афинитет към рисуването от малък и във видео клип казва, че филмчетата ще бъдат „забавни с евангелски тематика“.

 

Първият епизод ще носи заглавието „Мостът е свален“. Тези карикатури ще бъдат едновременно забавни и евангелски. Мисля, че ще ги харесате. Ето кратък поглед.“

 

Във весели и забавни детски истории пастир Грег обяснява на малки и големи сериозни евангелски истини – като новорождение, вяра и познаване на Бога.

 

Всеки отделен анимационен епизод ще бъде посветен на важна и забавно представена евангелска истина.

 

Лори признава, че с тази анимационна поредица той сбъдва своя детска мечта.

 

Грег Лори е пастор на Harvest Christian Fellowship, църква с множество локации, базирана в Ривърсайд, Калифорния. Той е основателят на Harvest Crusades. 

Онези, които искат да научат повече за живота му могат да гледат филма „Jesus Revolution“.

 

След като става последовател на Исус като тийнейджър, Лори сe старае да сподели своите християнски вярвания, като използва изкуството. Така той създава комикса, наречен „Жива вода“, като начин да разкаже за вярата си и над един милион копия от книжката достигат до различни точки на света.

 

Church Leaders

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.