Филмът ИСУС по училищата

1

school_300Статистика от кампанията на филма „Историята на Исус за деца”. Филмът бе прожектиран в 273 града, 2,780 пъти и гледан от 309,478 души. Броят на зрителите по BTV би по рейтинг дори „Шоуто на Слави”. Данните са взети от BTV – неделя, 23 април, излъчен от 10:30 – 11:30 ч., когато всички евангелски вярващи са били на празнична служба, и гледан от 10,6% от населението – 762,771 души. На 29 април зрителите са 282,009.

По BTV филмът е гледан от 1,044,780 души. По други ефирни и кабелни телевизии има общо около 93,100 зрители. Чрез ДВД, видеокасети и интернет – 47,560 души. Общо всичко – 1,494,918 души са гледали филма „Историята на Исус за деца” – т.е. филмът е гледан от всеки пети човек в България, предвид неживеещите в страната близо милион граждани.
Немалко прожекции се осъществиха по училищата. Директори и учители ни канеха да прожектираме филма. Получаваме много свидетелства на деца, обърнали се към Бога, намерени от невярващите им родители, баби и дядовци, коленичили да се молят до леглата си, искайки прошка от Исус. Много родители и възрасни ни писаха за своето лично обръщение към Исус. В много от църквите са останали новоповярвали, вследствие на прожекциите и допълнителните срещи, осъществени след филма.
Имаме специална програма за педагогическа работа в училищата, както и съкратен вариант филма за целта на преподаване по предмета вероучение. Вярваме, че в България има стотици директори, инспектори и учители, които ще откликнат на проекта. Могат да се осъществят прожекции, да се работи в класовете в часовете по вероучение или в интегрирани факултативни часове, където да предоставим учебници, да се раздадат детски Библии, наръчници за християнска етика, книгите за деца За чудесата в Библията и Книга на надеждата. Всичко това предоставяме безвъзмездно в училищата на учениците, учителите и директорите.

1 thought on “Филмът ИСУС по училищата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.