Четвърти признак: АТОМНАТА БОМБА

0
Четвърти признак: АТОМНАТА БОМБА

Четвърти признак: АТОМНАТА БОМБА

Gordon-Lindsay_Signs_Soon_Coming_Christ

ПРИЗНАЦИ ЗА СКОРОШНОТО ИДВАНЕ НА ХРИСТОС
Гордън Линдзи

Въздействието върху историята, което оказа атомната енергия, бе непредвидимо. Големият учен Алберт Айнщайн първи предсказа възможностите на атома през 1905г., когато получи математическата й формула и разкри нейната невероятна мощ. В разгара на Втората световна война учените откриха тайните на атомната верижна реакция. Обществеността научи за нея едва след като дойде съобщението за атомното разрушение на Хирошима в Япония. Атомната енергия, определено, е предсказана пророчески.

“Небесата ще се разклатят!” Забележете: думата небеса е преведена от гръцката дума УРАНОС. Ако оставим оригиналната гръцка дума в изречението, получаваме: “Силите на уранос ще се разклатят”. Да, именно уранът е основният елемент от съдържанието на атомната бомба! Когато Звярът “направи и огън да слиза от небето на земята пред човеците”, може ли това да бъде друго знамение освен изпълнение на пророчеството, че ще падне огнен стълб към земята чрез урана? (Откр.13:13).

Исус говори за знаците на края на века и в Лука 21:26: “Човеците ще примират от страх и от очакване на онова, което ще постигне Вселената, защото небесните сили ще се разклатят”.

Това може да има още подълбоко значение, но, разбира се, атомната бомба се предсказва като оръжие с найогромна потенциална разрушителна мощ, от което и да е предсказание на учениците Му в изпълнение на Откровение 13:13. Писанията изясняват, че няма да бъде позволено цивилизацията да бъде унищожена чрез атома. Огромни площи от земната повърхност може да се опустошат, но Бог ще предпази хората от пълна гибел. Милениумът ще донесе на земята хилядо¬летен мир. След това “небето ще отмине с бучение и елементите нажежени ще се разпаднат; и земята, и делата по нея ще изгорят” (2 Петр.З:10).

Виждайки близката перспектива на всичко това, трябва да се замислим как да живеем и какви трябва да бъдем в нашата обхода, за да се спасим?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.