Четиринадесети признак: РУСИЯ СЕ ПРИДВИЖВА НА ЮГ КЪМ ПАЛЕСТИНА

0

Gordon-Lindsay_Signs_Soon_Coming_Christ

ПРИЗНАЦИ ЗА СКОРОШНОТО ИДВАНЕ НА ХРИСТОС
Гордън Линдзи

Един от великите знаци, бележещ края на века, е, че Русия се въвлича във воен¬ни планове на юг към Палестина. Това събитие бе ясно предсказано в Езекиил 38:15,16:
“Ще дойдеш от мястото си, от найдалечните страни на север, ти и много племена с теб, всички яздещи на коне, голямо множество и силна войска; и ще възлезеш против людете Ми Израел като облак, покриващ земята. Това ще бъде в последните дни…”

С това пророческо описание на нашествието от север към Палестина възможно ли е Русия да бъде така смела, че да опише тази сцена на своите пощенски марки? Да, това е истински факт. На марка от 14 копейки от 1930 г. намираме горните стихове найдраматично илюстрирани. На заден план се представя картата на Съветския съюз, а върху нея е Червената армия, напомняща за четиримата конници от Апокалипсиса. Русия е север¬но от Палестина, а черната линия под ко¬нете представлява пътеката от конници, която сочи директно към Палестина. Целият фон на пейзажа е облак, съвършено точно представящ видението на Езекиил. Може да се види и Айвазовско море, както и вероятният маршрут на Червената армия, който също е очертан.
Руските държавници, разбира се, едва ли са чели Библията, и съответно, тази марка е била оформена при пренебрегване на пророчеството. Истинските им намерения са разкрити несъзнателно. Причината за техния маршрут на юг не е трудно да бъде разбрана. Руските държавници са искали да имат пристанище при топли води, което да е отворено през цялата година. Второ, те са искали да заграбят обширните нефтени находища на Средния изток, за да поддържат своите военни машини в движение. Всички тези примери ни насочват към вероятността Великото нашествие от предсказанието да не е далеч, а това е още един признак за края на века.

Когато през юни 1982 г. израелските войски навлязоха в Ливан, те откриха обширна подземна крепост близо до Сидон, пълна със съветски оръжия. В комунистическите страни около Израел имаше постоянно съветски военни съоръжения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.