Четиринадесети признак: РУСИЯ СЕ ПРИДВИЖВА НА ЮГ КЪМ ПАЛЕСТИНА

Gordon-Lindsay_Signs_Soon_Coming_Christ

ПРИЗНАЦИ ЗА СКОРОШНОТО ИДВАНЕ НА ХРИСТОС
Гордън Линдзи

Един от великите знаци, бележещ края на века, е, че Русия се въвлича във воен¬ни планове на юг към Палестина. Това събитие бе ясно предсказано в Езекиил 38:15,16:
“Ще дойдеш от мястото си, от найдалечните страни на север, ти и много племена с теб, всички яздещи на коне, голямо множество и силна войска; и ще възлезеш против людете Ми Израел като облак, покриващ земята. Това ще бъде в последните дни…”

С това пророческо описание на нашествието от север към Палестина възможно ли е Русия да бъде така смела, че да опише тази сцена на своите пощенски марки? Да, това е истински факт. На марка от 14 копейки от 1930 г. намираме горните стихове найдраматично илюстрирани. На заден план се представя картата на Съветския съюз, а върху нея е Червената армия, напомняща за четиримата конници от Апокалипсиса. Русия е север¬но от Палестина, а черната линия под ко¬нете представлява пътеката от конници, която сочи директно към Палестина. Целият фон на пейзажа е облак, съвършено точно представящ видението на Езекиил. Може да се види и Айвазовско море, както и вероятният маршрут на Червената армия, който също е очертан.
Руските държавници, разбира се, едва ли са чели Библията, и съответно, тази марка е била оформена при пренебрегване на пророчеството. Истинските им намерения са разкрити несъзнателно. Причината за техния маршрут на юг не е трудно да бъде разбрана. Руските държавници са искали да имат пристанище при топли води, което да е отворено през цялата година. Второ, те са искали да заграбят обширните нефтени находища на Средния изток, за да поддържат своите военни машини в движение. Всички тези примери ни насочват към вероятността Великото нашествие от предсказанието да не е далеч, а това е още един признак за края на века.

Когато през юни 1982 г. израелските войски навлязоха в Ливан, те откриха обширна подземна крепост близо до Сидон, пълна със съветски оръжия. В комунистическите страни около Израел имаше постоянно съветски военни съоръжения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.