Парламентът прие закон, предписващ отнемане деца

6

3акон, позволява да отнемат децата на вярващи

**Парламентът на канадската провинция Онтарио прие закон, предписващ отнемане децата от родители, които критикуват нетрадиционните извращенски бракове и джендърната идеология на хомосексуалистите.**

Християнските семейства в Канада нарекоха закона «Бил 89» тоталитарен, понеже новият закон позволява отнемане на децата от всички вярващи, придържащи се към традиционните ценности и възпитаващи своите синове и дъщери в традиционен дух.

**Освен това, правителствените органи в Канада вече имат право да забраняват на «традиционни семейства» да възпитават или да осиновяват деца.** В него са добавени термините «джендърна идентичност» и «джендърно изразяване», като главни фактори, които задължително се вземат предвид, за отнемане децата от родителите. И това щяло да се прави «в интерес на децата».

Парламентът на канадската провинция Онтарио прие закон, предписващ отнемане децата от родители, които критикуват нетрадиционните извращенски бракове и джендърна…

6 thoughts on “Парламентът прие закон, предписващ отнемане деца

  1. Бог няма да е безразличен към хора слугуващи на не добри сили,и бих казала по народно му „Бог да има милост ,към такива злосторници , защото и те имат деца ,семейства.Да не стане каквото почукало такова се обадило за тях.

  2. Тази мерзост няма да достигне България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.