Блог за БОГ: Имаш блог – ползвай го

4

godblogging

В процес на създаване е обща система по структурата RSS пул, която автоматично събира новини от български християнски уебстраници и блогове предлагащи редовни, новинарски RSS емисии. Ползата от такава система е съсредоточаването на голям поток от новини и публицистични материали, което дава възможност за мобилизирането на една нова стратегия за Християнска медия на български език, спомага за бързото разпространение на текстови, аудио и видео новини, осведомяването на максимален брой потребители и предоставя навременна обществена реакция в случаите когато това е нужно.

Събиране на Християнски новини на български език на едно място, гарантира тяхното ефективно преразпределени към портали, църковни уебстраници, нюз групи и индивидуални RSS абонати. От друга страна, общ RSS пул предлага бърза и безплатна реклама и трафик от специализирани потребители към уеб страницата на дадена деноминация, църква, асоциация, служение, младежка група, парацърковна организация, сдружение или индивидуален потребител.

В момента в структурата участват около 50 уеб страници и блогове, но те само една малка част от вечно умножаващото се Християнско интернет общество на български език. Вие също можете да предложите вашата страница или блог, като изпратите директен линк към RSS емисията, която публикувате на адрес: admin@bibliata.com.

Имаш блог? Ползвай го.
Ползвай своя блог за БОГ.

4 thoughts on “Блог за БОГ: Имаш блог – ползвай го

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.