За първият авторски албум на семейство Чипилски

0
За първият авторски албум на семейство Чипилски

За първият авторски албум на семейство Чи...

„Безкрайна е Твоята Любов”Сем. Чипилски – Иван, Христо, Илина и Гина. Живеем в   Бургас. Повярвахме в Господ Исус Христос през 1996 година и от тогава посещаваме ЕПЦ „Филаделфия” с пастор Стефан Кръстев, и служим на Господ. Хвалението е едно от нещата в които Бог ни употребява. Обичаме да хвалим Бога и Той изобилно излива от Своето обиталище песни на хваление и почит.

Посветихме албума на Този Когото обичат душите ни – Исус, защото всичко е от Него, чрез Него и за Него! Вярваме, че всеки, който чуе тези песни ще получи богата порция от небесна радост и ще обикне още повече Господ.

Албумът съдържа тринадесет наши авторски песни, които са изключително разнообразни стилово. Прекрасните аранжименти на песните са дело на скъпият ни приятел и брат Димитър Цветков, създателят и ръководителят на група „Елей”.  Ще се убедите в неговата уникална музикална дарба, когато чуете аранжиментите му, които накараха песните да заблестят. Митко направи също записа, смесваването и мастерирането на песните. Благодарим му за всеодайността и търпението!

Как можете да си поръчате този албум? Посетете сайта ни www.chipilski.com Изпратете ни вашият точен адрес и имена на посочената в „Контакти” електронна поща и ние ще ви изпратим албума с наложен платеж. Тук, освен че можете да поръчате албума, също така можете и да чуете по малко от всички песни, които съдържа.

На всички почитатели на www.hvalenie.com даваме възможност да слушат и теглят свободно четири от песните в „Едно нещо съм поискал от Бог” – „На Теб се предавам” и „Вечна канара”  песента, която даде име на албума – „Безкрайна е Твоята любов.

Бог да ви благослови!
Сем. Чипилски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.