7 Декември

0

7 ДекемвриМатей 10:29-31; Евреи 11:27; 2 Коринтяни 4:18 АЗ СЪМ С ТЕБ ВЪВ ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИШ дори и в най-обикновената ежедневна работа. Ти си винаги в сърцето Ми – вълнува Ме всяка подробност от твоя живот. Нищо не убягва от вниманието Ми – дори броят на космите по главата ти. За разлика от Мен ти … Continue reading 7 Декември

7 Декември

7 Декември

7 Декември
Матей 10:29-31; Евреи 11:27; 2 Коринтяни 4:18


АЗ СЪМ С ТЕБ ВЪВ ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИШ

дори и в най-обикновената ежедневна работа. Ти си винаги в сърцето Ми – вълнува Ме всяка подробност от твоя живот. Нищо не убягва от вниманието Ми – дори броят на космите по главата ти. За разлика от Мен ти невинаги долавяш Моето присъствие – затова духовният ти живот е фрагментарен. Когато съм в мислите ти, се чувстваш сигурна и в хармония със себе си и с другите. Когато духовните ти възприятия се свият дотолкова, че проблемите и детайлите от ежедневието ти започнат да обсебват съзнанието ти, чувстваш сухота и несигурност.

Научи се да гледаш постоянно на Мен – във всеки един момент, при всички обстоятелства. И макар всичко около теб да е преходно и нестабилно, когато се потапяш в Моето присъствие, ще усещаш здрава почва под краката си. Докато видимото дефилира пред очите ти, съсредоточи погледа си върху невидимото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.