29 Юни

0

29 Юни Псалм 5:3; Псалм 63:1; Филипяни 4:13 КАТО СТАВАШ ОТ ЛЕГЛОТО СУТРИН усещай присъствието Ми. Ти може още да си сънена, но Аз не съм. Мислите ти на разсъмване обикновено са тревожни, докато не се свържеш с Мен. Покани Ме в мислите си, като прошепнеш името Ми. Денят ти изведнъж ще се озари и … Continue reading 29 Юни

29 Юни

29 Юни

29 Юни
Псалм 5:3; Псалм 63:1; Филипяни 4:13


КАТО СТАВАШ ОТ ЛЕГЛОТО СУТРИН

усещай присъствието Ми. Ти може още да си сънена, но Аз не съм. Мислите ти на разсъмване обикновено са тревожни, докато не се свържеш с Мен. Покани Ме в мислите си, като прошепнеш името Ми. Денят ти изведнъж ще се озари и ще ти се стори по-приятен. Не може да те плаши ден, който е наситен с Моето присъствие.

Твоята увереност расте, като знаеш, че съм с теб – че няма да се изправяш пред нищо сама. Тревожността идва от погрешния въпрос: „Ако се случи това и това, ще мога ли да се справя?” Истинският въпрос не е дали ще можеш да се пребориш с предизвикателствата на деня, а дали заедно с теб ще можем да ги преодолеем. Чувството за единство помежду ни ти дава онази увереност, от която се нуждаеш, за да посрещнеш деня си с радост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.