1 Юли

0

1 Юли Псалм 48:9; Второзаконие 33:12; Псалм 37:4 АЗ СЪМ ИЗОБИЛНИЯТ ЖИВОТ. СВЕТЛИНАТА НА СВЕТА. Докато се потапяш в Моето присъствие, се изпълваш със сила и просветление. Като общуваш с Мен, предаваш товара си на Моите рамене. Като се взираш в Мен, започваш да гледаш на живота си през Моята перспектива. Времето ти с Мен … Continue reading 1 Юли

1 Юли

1 Юли

1 Юли
Псалм 48:9; Второзаконие 33:12; Псалм 37:4


АЗ СЪМ ИЗОБИЛНИЯТ ЖИВОТ. СВЕТЛИНАТА НА СВЕТА.

Докато се потапяш в Моето присъствие, се изпълваш със сила и просветление. Като общуваш с Мен, предаваш товара си на Моите рамене. Като се взираш в Мен, започваш да гледаш на живота си през Моята перспектива. Времето ти с Мен е много важно за подреждане на мислите и приоритетите ти през деня.

Бори се, брани на всяка цена времето си с Мен. Ще срещаш съпротива под най-различни форми: от желанието да си полежиш в леглото до натиска на неотложните семейни, професионални и битови ангажименти и до откритата духовна съпротива и твърдото решение на Сатана да те отклони и отдели от Мен. С нарастването на желанието ти да Ме радваш обаче расте и силата ти да преодоляваш тази съпротива. Весели се в Мен, защото Аз съм най-съкровеното желание на сърцето ти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.