1 Декември

0

1 Декември Еремия 31:3; Плачът на Еремия 3:22-26 ОБИЧАМ ТЕ с вечна любов, с любов, извираща от недрата на вечността. Познавам те още отпреди да се родиш. Загадка е за теб тази любов, с която те обгръщам от люлката до гроба, а и отвъд пределите на земния живот. Съвременният човек е изгубил перспективата на вечността … Continue reading 1 Декември

1 Декември

1 Декември

1 Декември
Еремия 31:3; Плачът на Еремия 3:22-26


ОБИЧАМ ТЕ

с вечна любов, с любов, извираща от недрата на вечността. Познавам те още отпреди да се родиш. Загадка е за теб тази любов, с която те обгръщам от люлката до гроба, а и отвъд пределите на земния живот.

Съвременният човек е изгубил перспективата на вечността и за да се избави от зейналата паст на смъртта, се впуска в непрестанни дейности и занимания. Утихването в Моето присъствие е чужда практика за много християни, макар че благодарение на нея могат да усетят вечната Ми любов. За да устоиш в житейските бури, се нуждаеш от сигурността на Моето любящо присъствие. По време на трудности и изпитания, дори и най-здравата теология може да ти изневери, ако не е придружена с жива връзка с Мен. Най-добрата защита срещу житейските корабокрушения е да посвещаваш време за укрепване в Мен.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.