От смърт към живот

death2life_300

От смърт към живот е книга, която разкрива преди всичко духовния характер на зависимостта и същевременно посочва алтернативен път за ефективно противодействие. Мотивиран от своя личен опит и осъзнато духовно освобождаване от наркотичната зависимост, описвам борбата си с наркоманията, своите постижения и провали в този процес на придобиване на свобода.

Целта на книгата е да насочи читателя към духовната потребност на човека и да породи у него предпазливост по отношение на вече съществуващите и предлагани „духовни имитации” на пълноценния духовен живот. Поради актуалността и небивалата разпространеност на проблема „зависимост” този текст е предназначен не само за наркомани и хора, които им помагат, а за много по-широк кръг от читатели.

Книгата е алтернатива на медицинските методи и психотерапията, тъй като посочва път към ново, трайно и пълноценно освобождаване не само на наркозависими. Представеният теоретичен и практичен материал може да послужи като насока, метод, сериозна провокация, но също така да даде подходяща мотивация и отговорна подготовка на работещите с наркозависими и на хората, пострадали от окултни практики и псевдолечители.

В „От смърт към живот” наркозависимият се разглежда като човек с окована воля и окултно обременен в определена степен. Затова текстът засяга по-широк темата за окултизма и неговите проявления. Описаният начин за придобиване на свобода при наркоманите ще бъде полезен и за други хора, без да са зависими непременно от дрога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.