Нова Вълна във Велико Търново

0

new

Скъпи Братя,

Поздрави в името на Господ Исус!

С това писмо искам да Ви поканя на поредното събиране на Националното Християнско Младежко Движение “Нова Вълна”. То ще се състои в гр. Велико Търново от 19:00 ч. на 30-ти Март, Петък до 05:00 ч. на 31-ви Март в залата на Двореца на Културата и Спорта. Темата е: “Забрави Срама” – Рим. 1:16. Искаме да насърчим младежите да бъдат смели в споделянето на вярата си.

Радваме се на пълна подкрепа от страна на пастирите и местните църкви от града. Насърчително е, че от един месец насам те провеждат по едно общо молитвено богослужение, всяка седмица, ходатайствайки за младите хора в Търново, както и за предстоящото национално събитие!

Вярваме, че Бог има план за промяна на духовния климат, както в града, така и в цялата област, а защо не и в цялата страна. Вярваме, че ще насърчите юношите и младежите от Вашите църкви да се присъединят към тази нощ на хваление, поклонение, молитва и поучение в Словото, както и, че ще разпространите настоящата информация! Ще се радваме, ако и самите Вие имате възможност да присъствате!

С уважение:
Трайчо Стефанов – Координатор на “Нова Вълна”

P. S. Информация за ценностите, мисията и виждането на “Нова Вълна” ще намерите на адрес:www.novavalna.org

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.