Национална конференция на БХСС

0

23 до 25 октомври в гр. Лясковец (недалеч от В. Търново)

A4 make+albania-1

Българският християнски студентски съюз ще проведе своята ежегодна Национална конференция от 23 до 25 октомври в гр. Лясковец (недалеч от В. Търново). Главен говорител ще е нац. координатор на Македонското студентско движение „Екзодус“, Никола Галевски. В четири сесии той ще разгледа Посланието на ап. Павел към Галатяните. Освен oсновните експозиции участниците ще могат да чуят семинари на разнообразни теми, касаещи студентите-християни. Семинарът „Борбата между материализма и духовността.

Как да устояваме?“ ще бъде изнесен от д-р Вениамин Пеев, п-р Тим Отри (САЩ) ще говори за „Святост и освещение“, Зефиан Никола от BSKSh Албания пък ще провокира мислите ни с „Балканите – барутен погреб или място за помирение?“, д-р Доний Донев ще говори на тема „ChristSpace: как да революционизираме интернет за Христос“, а Петьо Вълков и Триф Трифонов ще говорят върху „Практични идеи за споделяне на благата вест в студентски контекст“.

Поканени са всички студенти. Таксата за участие е 75 лв. и покрива 2 нощувки и храната за цялото време на престоя. За заявки за участие или въпроси се обърнете на тел. 02/9531092 (офис на БХСС в София) или на office@bhss-org.com, както и до trifvanya@mbox.contact.bg (Трифон и Ваня Трифонови).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.