Доли Партън с филм за Рождество

0

Доли Партън с филм за Рождество
Певицата, носителка на „Грами“,  включва песента, с която спечели наградата миналата година, в специалния филм за Рождество „Dolly Parton’s Mountain Magic Christmas“ по NBC. Тя отдавна говори открито за своята вяра и има ръководи благотворителна организация, която снабдява с книги и учебни пособия милиони деца по целия свят всяка година.

 

В една от песните Партън споменава, че Сатана е реален. Тя пее:

 

„Вземи си войните и политиката, твоята похот и алчност и иди в ада, защото раят ме чака. Ти си измамник, ти си лъжец, ти си негодник и крадец.“

 

В послание към зрителите Доли казва: 

 

„Братя мои и сестри: Тук съм, за да ви кажа, че Сатана е реален. Той е истински и се разхожда сред нас, опитвайки се да унищожи всичко, което е добро и красиво“, Той иска да разбие сърцата и умовете ни, да разруши мечтите и плановете ни. Той иска да ни разкъса на малки парчета, да ни съсипе и да ни изпрати директно в ада.

 

Партън не свършва с това. Тя заключава, че нейният Бог „може да направи всичко“, включително да лекува болните, да лекува сърцата на хората и да отвежда души в рая.

 

Партън открито говори за вярата си в Бога и си партнира с християнски музикални изпълнители през последните години.

 

Тя спечели Грами през 2021 г. заедно с християнския певец Зак Уилямс за най-добро съвременно християнско музикално изпълнение/песен за тяхната дуетна версия на песента на Уилямс „There Was Jesus“.

 

Тя също спечели Грами през 2020 г. заедно с християнската група For KING & COUNTRY за дуетното изпълнение на техния сингъл „God Only Knows“.

 

Източник: Faith Wire

Доли Партън с филм за Рождество

Доли Партън с филм за Рождество

Доли Партън с филм за Рождество Певицата, носителка на "Грами",  включва песента, с която спечели наградата миналата година, в специалния филм за Рождество "Dolly Parton's Mountain Magic Christmas" по NBC. Тя отдавна говори открито за своята вяра и има ръководи благотворителна организация, която снабдява с книги и учебни пособия милиони деца по целия свят всяка година.   В една от песните Партън споменава, че Сатана е реален. Тя пее:   „Вземи си войните и политиката, твоята похот и алчност и иди в ада, защото раят ме чака. Ти си измамник, ти си лъжец, ти си негодник и крадец."   В послание към зрителите Доли казва:    „Братя мои и сестри: Тук съм, за да ви кажа, че Сатана е реален. Той е истински и се разхожда сред нас, опитвайки се да унищожи всичко, което е добро и красиво“, Той иска да разбие сърцата и умовете ни, да разруши мечтите и плановете ни. Той иска да ни разкъса на малки парчета, да ни съсипе и да ни изпрати директно в ада.   Партън не свършва с това. Тя заключава, че нейният Бог „може да направи всичко“, включително да лекува болните, да лекува сърцата на хората и да отвежда души в рая.   Партън открито говори за вярата си в Бога и си партнира с християнски музикални изпълнители през последните години.   Тя спечели Грами през 2021 г. заедно с християнския певец Зак Уилямс за най-добро съвременно християнско музикално изпълнение/песен за тяхната дуетна версия на песента на Уилямс „There Was Jesus“.   Тя също спечели Грами през 2020 г. заедно с християнската група For KING & COUNTRY за дуетното изпълнение на техния сингъл „God Only Knows“.   Източник: Faith Wire

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.