Бивш сатанист приема Христос

0

35-годишният Карл Сартър споделя как е дошъл при Исус Христос след години на бягане от Него. Преди това той е живял като атеист в продължение на 15 години и е бил сатанист в продължение на пет години.

 

„Никога не съм бил духовен …

Бивш сатанист приема Христос

Бивш сатанист приема Христос

Бивш сатанист приема Христос
35-годишният Карл Сартър споделя как е дошъл при Исус Христос след години на бягане от Него. Преди това той е живял като атеист в продължение на 15 години и е бил сатанист в продължение на пет години.

 

„Никога не съм бил духовен човек. Вярвах, че когато умре, човек просто престава да съществува. Това беше всичко. Бягах от Бога от около петгодишен. Казвах на всички, че Той не съществува,“написа Сартър във Фейсбук в неделя.

 

„Живеех в порочен кръг от наркотици и алкохол. Имах сериозен проблем с гнева“, продължава Карл. „Обвинявах всички и всичко. Обвинявах и Бога“.

 

Миналия ноември обаче Сартър започва да посещава църквата Cross Church в Паркърсбърг, Западна Вирджиния, след като достига дъното в живота си и почти се самоубива. Той отбелязва, че пастир Рич Уолтърс го е поканил в църквата преди повече от година, но Сартър не искал да има нищо общо с Бога по това време.

 

Той разказва следното пред CBN News. "Казах на пастира, че никога няма да успее да ме спечели за вярата. По-скоро адът ще замръзне, преди да ме видите да стъпя в църквата."

 

Тази покана обаче в крайна сметка ще доведе Сартър при Христос.

 

„Още не бяхме стигнали до проповедта, защото все още пеехме, хвалехме и се покланяхме на Бога. Карл не издържа дори 15 минути. Още по време на хвалението пожела да приеме Христос и да се кръсти, споделя Уолтърс във Фейсбук.

 

Публикацията на Уолтър включва две снимки на Сартър, направени преди няколко седмици. Първата снимка го показва облечен в тениска с надпис "Спасен от Сатана", а на втората се вижда как се кръщава в църквата. Свидетелството бързо се разпространява в социалните мрежи, а публикацията във Фейсбук има 34 000 харесвания, 8 500 коментара и 11 000 споделяния.

 

„Чувствам се напълно изцелен. Чувствам се в мир със себе си. Вече не изпитвам празнота“, казва Сартър пред CBN News. "Всичко се промени за мен."

 

„Сега съм духовно жив и това се случи, когато Бог обви ръцете Си около мен… и аз почувствах тази любов“, продължава той.

 

Сега, когато животът на Сартър е променен, той се надява, че и други ще могат да преживеят същата трансформация, която той е претърпял.

 

„За първи път в живота имах духовно преживяване. Бог е реален и ще продължа да вървя по този път с Него до мен. С Неговата милост аз съм най-добрата версия на себе си, която някога съм бил. Моят Бог е страхотен Бог и се моля всеки да изпита любовта Му, както аз", завършва той публикацията си във Фейсбук.

 

CBN News

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.