9 Декември

0

9 ДекемвриПсалм 23:4; Псалм 9:10; Йоан 12:26 БЪДИ ГОТОВА ДА ТРЪГНЕШ С МЕН да се поразходиш с Мен на ранина или при вечерния ветрец. В Моето присъствие си на най-сигурното място. Желанието ти да не поемаш рискове е форма на неверие. Копнежът ти да живееш близо до Мен е в разрез с опитите ти да … Continue reading 9 Декември

9 Декември

9 Декември

9 Декември
Псалм 23:4; Псалм 9:10; Йоан 12:26


БЪДИ ГОТОВА ДА ТРЪГНЕШ С МЕН

да се поразходиш с Мен на ранина или при вечерния ветрец. В Моето присъствие си на най-сигурното място. Желанието ти да не поемаш рискове е форма на неверие. Копнежът ти да живееш близо до Мен е в разрез с опитите ти да сведеш риска в живота си до минимум. Пред теб е поредният кръстопът. За да Ме последваш с цялото си сърце, трябва да се откажеш от инстинктивния стремеж да залагаш на сигурно.

Остави Ме да те преведа стъпка по стъпка през този ден. Ако фокусът ти е върху Мен, можеш да ходиш по опасни пътеки, без да се страхуваш. Постепенно ще се научиш да се отпускаш и да се наслаждаваш на приключението ни заедно. Докато стоиш близо до Мен, Аз чрез върховното Си присъствие ще те защитавам където и да отидеш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.