8 Септември

0

8 Септември Псалм 42:5; 2 Коринтяни 13:4 Еремия 31:25 ПРИЕМАЙ ДНИТЕ такива каквито са. Приемай обстоятелствата, приемай и себе си такава, каквато си. Пръстен съд. И ела при Мен. Довери Ми се. Така признаваш върховенството Ми и верността Ми. В някои дни всичко около теб ще ври и кипи. Или ще се чувстваш изтощена, болна, … Continue reading 8 Септември

8 Септември

8 Септември

8 Септември
Псалм 42:5; 2 Коринтяни 13:4 Еремия 31:25


ПРИЕМАЙ ДНИТЕ

такива каквито са. Приемай обстоятелствата, приемай и себе си такава, каквато си. Пръстен съд. И ела при Мен. Довери Ми се. Така признаваш върховенството Ми и верността Ми.

В някои дни всичко около теб ще ври и кипи. Или ще се чувстваш изтощена, болна, на ръба на силите си. А изискванията към теб ще са високи и няма да имаш сили да се справиш с всичко. В такива дни пред теб ще стои алтернативата или да се откажеш и да отпуснеш ръце, или да се облегнеш изцяло на Мен. Но знай, че дори и да избереш първото, Аз няма да те отхвърля. Предай Ми се. Обръщай се към Мен във всеки един момент и Аз ще ти помогна, няма да те оставя да потъваш в тресавището на унинието. Ще ти вливам от Моята сила, ще ти давам всичко, от което се нуждаеш, за да преминаваш победоносно през тези дни. Довери Ми се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.