5 Декември

0

5 Декември Псалм 31:20; Битие 28:11-16 ОСТАВИ МОЕТО ПРИСЪСТВИЕ да се извиси над обстоятелствата ти. Като облак от сияйна светлина Аз кръжа над теб и всичко около теб. Уча те да долавяш присъствието Ми във всяка една ситуация, с която се сблъскваш. Когато патриархът Яков бяга от разярения си брат, той ляга да спи на … Continue reading 5 Декември

5 Декември

5 Декември

5 Декември
Псалм 31:20; Битие 28:11-16


ОСТАВИ МОЕТО ПРИСЪСТВИЕ

да се извиси над обстоятелствата ти. Като облак от сияйна светлина Аз кръжа над теб и всичко около теб. Уча те да долавяш присъствието Ми във всяка една ситуация, с която се сблъскваш.

Когато патриархът Яков бяга от разярения си брат, той ляга да спи на камък сред пустинята. Но след като сънува небето отворено и ангели, и обещания за Моето присъствие, се събужда и възкликва: „Наистина Господ е на това място, а аз не съм знаел.” Неговото откритие не е само негово, а за всички, които Ме търсят. Когато се чувстваш далеч от Мен, кажи: „Наистина Господ е на това място!”, след което Ме помоли да ти помогна да усетиш Моето присъствие. Това е молитва, на която Аз с радост ще отговоря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.