30 Ноември

0

30 Ноември Псалм 32:8; Лука 10:41-42; Филипяни 3:20-21 ПРОБЛЕМИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА Те са неизбежни, вплетени в самата природа на този грешен свят. Ти дотолкова си се специализирала в разрешаването на проблеми, че се държиш така сякаш можеш да намериш изход от всяка ситуация. Това е обичайната ти нагласа. Дотолкова си се автоматизирала, че … Continue reading 30 Ноември

30 Ноември

30 Ноември

30 Ноември
Псалм 32:8; Лука 10:41-42; Филипяни 3:20-21


ПРОБЛЕМИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА

Те са неизбежни, вплетени в самата природа на този грешен свят. Ти дотолкова си се специализирала в разрешаването на проблеми, че се държиш така сякаш можеш да намериш изход от всяка ситуация. Това е обичайната ти нагласа. Дотолкова си се автоматизирала, че съзнанието ти остава в периферията. Не само че се чувстваш стресирана, но и на светлинни години далеч от Мен.

Не оставяй разрешаването на проблеми да стане твой топ-приоритет. Не е по силите ти да оправяш всичко объркано в този свят. Не се товари с неща, които не са за твоите плещи. Основната ти грижа нека бъде твоята връзка с Мен. Говори с Мен за всичко, търси Моята перспектива за съответната ситуация. Остави Ме да ти покажа кое е истински важно. Помни, че си на път за Небето, и остави проблемите ти да избледнеят в светлината на вечността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.