28 Септември

0

28 Септември Ефесяни 3:16-19; Евреи 4:14-16; Йоан 8:44; Яков 4:7-8 ОТВОРИ УМА СИ И СЪРЦЕТО СИ – цялото си същество, за да се изпълниш с Моята любов. Толкова Мои деца вървят през този живот накуцвайки, гладни за Моята любов, защото не са се научили да я получават. Това е акт на вяра: да вярваш, че … Continue reading 28 Септември

28 Септември

28 Септември

28 Септември
Ефесяни 3:16-19; Евреи 4:14-16; Йоан 8:44; Яков 4:7-8


ОТВОРИ УМА СИ И СЪРЦЕТО СИ

– цялото си същество, за да се изпълниш с Моята любов. Толкова Мои деца вървят през този живот накуцвайки, гладни за Моята любов, защото не са се научили да я получават. Това е акт на вяра: да вярваш, че те обичам с безгранична, вечна любов. Изкуството да получаваш любовта Ми се усвоява постепенно: свикваш да Ми се доверяваш, да се приближаваш до Мен с пълна увереност.

Помни, че нечестивият е баща на лъжата. Научи се да разпознаваш неговите заблуди и внушения. Една от любимите му лъжи цели да подкопае увереността ти в Моята безусловна любов. Съпротиви се на тези лъжи! Не ги приемай безрезервно. Съпротивявай се на дявола в Моето име и той ще бяга от теб. Приближавай се към Мен и Аз ще те обгръщам с любовта Си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.