26 Септември

0

26 Септември Исая 50:4; Исая 55:2-3; Йоан 19:30; Матей 27:50-51 ЕЛА ПРИ МЕН И СЛУШАЙ! Настрой се да долавяш гласа Ми и да получаваш изобилните Ми благословения. Смайвай се от чудото да общуваш със Създателя на вселената, докато седиш в уютния си дом. Царете по принцип се стремят да бъдат недостъпни. Обикновените хора почти никога … Continue reading 26 Септември

26 Септември

26 Септември

26 Септември
Исая 50:4; Исая 55:2-3; Йоан 19:30; Матей 27:50-51


ЕЛА ПРИ МЕН И СЛУШАЙ!

Настрой се да долавяш гласа Ми и да получаваш изобилните Ми благословения. Смайвай се от чудото да общуваш със Създателя на вселената, докато седиш в уютния си дом. Царете по принцип се стремят да бъдат недостъпни. Обикновените хора почти никога не са можели да бъдат в тяхното присъствие. Дори видните личности е трябвало да минават през специален протокол, за да разговарят с царските особи.

Аз обаче, макар да съм Царят на вселената, съм напълно достъпен. Аз съм с теб където и да идеш. Нищо не може да те отлъчи от Моето присъствие! Когато простенах от кръста: „Свърши се!”, завесата на храма се раздра на две от горе до долу. Това отвори достъп за теб до престола на благодатта Ми, където можеш да се срещаш с Мен лице в лице, без протокол и без посредничеството на свещеници. Аз, Царят на царете, съм твой постоянен Спътник.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.