25 Декември

0

25 Декември 2 Коринтяни 4:6; Филипяни 2:6-7; Лука 2:13-14; 2 Коринтяни 8:9 ДОКАТО СТОИШ спокойно в Моето присъствие, се просвещаваш с познанието за Моята слава. Това знание надхвърля пределите на човешкия разум. То променя всяка фибра от съществото ти: обновява ума ти, изчиства сърцето ти, влива сили в тялото ти. Отвори сърцето си за Моето … Continue reading 25 Декември

25 Декември

25 Декември

25 Декември

2 Коринтяни 4:6; Филипяни 2:6-7; Лука 2:13-14; 2 Коринтяни 8:9


ДОКАТО СТОИШ

спокойно в Моето присъствие, се просвещаваш с познанието за Моята слава. Това знание надхвърля пределите на човешкия разум. То променя всяка фибра от съществото ти: обновява ума ти, изчиства сърцето ти, влива сили в тялото ти. Отвори сърцето си за Моето присъствие; поклони се в страхопочитание пред Моята славна същност.

Опитай да си представиш от какво съм се отказал, когато съм дошъл на тази земя. Оставил съм славата Си, за да мога да се отъждествя с най-бедния и отхвърления от човеците. Родил съм се като Младенец в сламената ясла на един обор в онази тъмна нощ, озарена от светлината на една звезда и ангелския хор.

Когато седиш тихо с Мен, целият този процес се обръща и ти преживяваш точно обратното. Като се отъждествяваш с Мен, пред теб се отварят небесните двери и ти виждаш Моята слава. Аз станах беден, за да можеш ти да се обогатиш. Пей хваления на святото Ми име!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.