23 Август

0

23 Август Битие 37:3-4; Ефесяни 3:20; Изход 33:14 ПОВЕРИ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА НА МЕН Предай ги под Моята закрила. Те са на много по-сигурно място при Мен, отколкото в твоите обятия. Ако оставиш някой от тях да се превърне в идол в сърцето ти, застрашаваш както него, така и себе си. Йосиф и баща му … Continue reading 23 Август

23 Август

23 Август

23 Август
Битие 37:3-4; Ефесяни 3:20; Изход 33:14


ПОВЕРИ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА НА МЕН

Предай ги под Моята закрила. Те са на много по-сигурно място при Мен, отколкото в твоите обятия. Ако оставиш някой от тях да се превърне в идол в сърцето ти, застрашаваш както него, така и себе си. Йосиф и баща му Яков са страдали ужасно, защото Яков е обичал Йосиф повече, отколкото останалите си синове и се е отнасял към него със специално благоволение. Затова братята на Йосиф са го мразели и са скроили заговор срещу него. Аз разбира се съм обърнал злото за добро, но и бащата, и синът е трябвало да изживеят години на страдание и раздяла.

Идолопоклонството е мерзост пред Мен – дори под формата на родителска любов, затова внимавай да не се превърне някое от децата ти в идол. Когато предаваш обичните си хора на Мен, Аз мога да изливам благословенията си върху тях. Моето присъствие ще върви с тях където и да отидат и Аз ще им дам покой.

Моето присъствие ще бъде и с теб, когато се отпускаш и полагаш доверието си в Мен. Стой и гледай на какво съм способен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.