15 Септември

0

15 Септември Йоан 15:13; Софония 3:17; Числа 6:25-26 ПОЧИНИ СИ В МЕН, ДЕТЕТО МИ Времето ти, посветено на Мен, трябва да е спокойно, а не изпълнено с напрежение. Не е необходимо да извършиш нещо определено, за да получиш Моята любов. Аз имам безгранична, безусловна любов към теб. Колко се натъжавам само, когато видя, че децата … Continue reading 15 Септември

15 Септември

15 Септември

15 Септември
Йоан 15:13; Софония 3:17; Числа 6:25-26


ПОЧИНИ СИ В МЕН, ДЕТЕТО МИ

Времето ти, посветено на Мен, трябва да е спокойно, а не изпълнено с напрежение. Не е необходимо да извършиш нещо определено, за да получиш Моята любов. Аз имам безгранична, безусловна любов към теб. Колко се натъжавам само, когато видя, че децата Ми се стремят да заслужат Моята любов чрез дела: да се стараеш ли, стараеш, а да не чувстваш, че заслужаваш да бъдеш обичана.

Гледай предаността ти към Мен да не се превръща в задължение. Искам да идваш в Моето присъствие с радост и доверие. Няма от какво да се боиш, защото си облечена в Моята праведност. Погледни Ме в очите и ще видиш, че в тях няма осъждение, само любов и радост от това, че те виждам. Бъди благословена, докато осиявам над теб и те изпълвам с Моя мир.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.