МЛАДЕЖКА КОНФЕРЕНЦИЯ в ПЛОВДИВ

0

konf2006oct_02_400

На 13, 14 и 15 октомври 2006 г. в гр. Пловдив, в сградата на ОБЦ 1 – гр. Пловдив ще се проведе Младежка конференция. Темата: „Божията слава“. Ще разберем какво всъщност е Божията Слава? Как да се изявява в живота ни? Можем ли да я носим? И много други неща, които Бог иска да ни каже!
Тази година ще имаме привилегията да слушаме шест Божии служители:
Сашо Младенов – София. Той е лидер на хвалението и младежки ръководител в църква „Ново поколение“. Има сърце с изгарящ копнеж за Бога. Затова той пее: „Исусе, искам да Те познавам повече…“;

Стивън Хеджис – Израел. Библейски учител с дълбоко прозрение от Писанията. В същото време „много разчупен“ харизматик. Брат Хеджис ще те провокира да се изпълваш със Святия Дух и да разбираш по-добре сърцето на твоя Небесен Баща. Ще усетиш какво е „сърцето в теб да се разтапя“!

П-р Тони Еленков – София. Пастор на ОБЦ „Бъдеще и надежда“. Има голямо сърце за младежите! Здраво поучение, което дава яснота, дълбочина и безкомпромисност!

П-р Пейчо Мухтаров – Трявна. Горещо! Много горещо! Посланията му обрязват сърцата! Променят виждането и начина на живот… естествено, ако ги приемеш и държиш в искрено и добро сърце!

П-р Вениамин Несторов – Раковски. Много силен в насърчението за лично, интимно общение с Бог. Обръща сърцата на децата към Бащата. Чрез посланията му се освобождава пречистващия огън на Бог, който освещава…

П-р Иван Несторов – Пловдив. Той е пастор на църквата-домакин. Радикално проповядване, разделящо духа от душата, изграждащо духовна здравина и стабилна основа в Бог, която помага да устоиш на бурите и да живееш според Истината като победител!

Вярваме, че Бог ще използва своите служители, според Неговата многоразлична благодат, която им е поверил за наша полза, за да ни се разкрива, да ни приближава до Себе Си и да ни преобразява според образа на Своя Син – Исус Христос! Можем да приемем Божието Слово, което Святият Дух освобождава чрез тях, и да се вглеждаме в резултатите от начина им на живот, за да подражаваме вярата им!

На конференцията ще отделим специално време за запознанства и нови приятелства! Общението на светиите е скъпоценно!

Ето и програмата:
Петък
19:00 ч. – откриване – Сашо Младенов

Събота
9:00 ч. – Хваление и молитва
10:00 ч. – Сутрешно събрание – Стивън Хеджис
15:00 ч. – Следобедно събрание – п-р Анатолий Еленков
19:00 ч. – Вечерно събрание – п-р Пейчо Мухтаров

Неделя
10:00 ч. – Сутрешно събрание – п-р Вениамин Несторов
15:00 ч. – Следобедно събрание – п-р Иван Несторов
„Гранде финале“

Хваление: по време на всяко събрание от сборен тим

Храна: в сградата ще има кафетерия с напитки и храна за бърза консумация

Преспиване: осигурено е настаняване в домове на вярващи от църквата-домакин
Гарантирано е настаняавнето на първите 30 души, които се обадят на 0886350954.

Не се колебай! Ела! Тази конференция е възможност от Бог да ни трансформира „в Неговия образ от слава в слава“! Божието Слово е най-добрата инвестиция в теб! Чрез Него Божията Слава се изявява в твоя живот и по лицето на цялата земя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.