Дейвид Уилкерсън: Ще се случи бедствие

0

СПЕШНО ПОСЛАНИЕ: Бедствие, което ще разтърси земята
Дейвид Уилкерсън, 7 март 2009г.
превод: Соня Илиева

Подбуден съм от Светия Дух да изпратя послание до всички, които са в нашия списък с адреси, до приятели и епископи, които сме срещали по целия свят. Бедствие, което ще разтърси земята, ще се случи много скоро. То ще бъде толкова страшно, че ние всички ще треперим, дори и тези, които най-много уповават на Бога.

В продължение на 10 години предупреждавам за хиляди пожари в Ню Йорк Сити. Бедствието ще погълне целия мегакомплекс, включително райони като Ню Джърси и Кънектикът. Големи градове по цяла Америка ще преживеят бунтове и опустошителни пожари – такива, каквито вияхме в Уотс, Лос Анжелис преди години.
Ще има бунтове и пожари в градове навсякъде в света. Ще има грабежи, включително на Тайм Скуеър в Ню Йорк Сити. Това, което преживяваме сега не е рецесия, нито дори депресия. Ние сме под Божия гняв.
В Псалм 11 пише: „Когато основите се разрушават, какво може да стори праведния”? (стих 3).

Бог съди големите грехове на Америка и народите. Той разрушава светските основи.

Пророк Йеремия умоляваше коравовратния Израел: „Така казва Господ: Ето Аз кроя зло против вас и съставям план против вас, върнете се всеки от лошия си път и оправете постъпките си и делата си. А те ще кажат: Напразно! Защото според своите замисли ще ходим и ще постъпваме всеки според упоритото си и нечестиво сърце” (Еремия 18: 11-12).

В Псалм 11:6 Давид предупреждава: „Над нечестивите ще излее Той като дъжд разпалени въглени, огън и жупел, горещ вятър ще бъде съдържанието на чашата им”. Защо? Давид отговаря: „Защото праведният Бог обича правдата”(стих 7). Това е праведен съд, точно както съдът над Содом и Гомор във времето на Ной.

Какво ще правят праведните? Какво ще стане с Божия народ?
Първо, давам ви практичен съвет, който получих за себе си. Ако ви е възможно, запасете се с храна, която не се разваля, с тоалетни принадлежности и други съществени стоки. В големите градове магазините ще бъдат опразнени за час при знака на неизбежния катаклизъм.

По отношение на нашата духовна реакция имаме само две възможности. Това е написано в Псалм 11. „Отлети като птица в планината”. Или както Давид казва „Господ е в святия си храм, Господ, Чийто престол е на небето, очите Му гледат, погледът Му изпитва човешките чада” (стих 4). „На Господа се уповавам” (стих 1).
Ще кажа на душата ми: няма нужда да бягаш… няма нужда да се криеш. Това е праведната Божия ръка. Ще гледам нашия Бог на Неговия трон, неговите очи на нежна, любяща загриженост, които наблюдават всяка моя стъпка, която предприемам и вярвам, че Той ще запази хората си дори ако трябва да минат през пожари, наводнения, бедствия, изпитания и всякакъв вид нещастия.

Бележка: не знам кога ще се случат тези събития, но знам, че това няма да е много далече в бъдещето. Излях си душата пред вас. Направете каквото пожелаете с посланието.

Бог да ви благослови и запази
В Христос: Дейвид Уилкерсън
източник: http://worldchallenge.org/en/coverletter/an_urgent_message

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.