Вярата на Джордж У. Буш

0

georgewbush_400

Излезе от печат дългоочакваната книга на издателска къща „Светлина на света” Вярата на Джордж У. Буш. Тя е плод на много усилия и продължителна работа и, благодарим на Бога, вече е факт. Вие може да си я закупите от щанда за християнска литература на цена 9.70 или да я поръчате на телефон 699 476

Изследвайте религиозните идеали, които движат президентската политика на Джордж У. Буш и формират неговия личен живот. Повече от който и да било друг президент в близкото минало, Буш основава своето президентство на вяра. Неговият живот показва силата на вярата да променя човешкия живот, да изгражда семейството и политическата кариера и да влияе при формирането на съдбата на нацията.

Открийте как 43-ят президент на Съединените щати влива своята вяра в Бога във всяка подробност от своя живот. От молитвеното време, което прекарва сам всяка сутрин, до честото използване на Писанията в неговите речи, вие ще научите как вярата на президента насочва неговите действия и цели.

Открийте как провалите в бизнеса, трудностите в брака и растящата зависимост от алкохола през 80-те години са подтикнали Буш да стане човек на вяра. Погледнете назад във времето към президентската кампания на Буш, когато тогавашният тексаски губернатор покани водещи християнски служители да се молят за неговото бъдеще, казвайки им, че е призван да търси “по-висок офис”. От трагедията на 11 септември до днешния конфликт в Ирак, президентът Буш се е научил да живее чрез вяра – както в обществения, така и в личния си живот. Тази книга ще вдъхнови и други да живеят по същия начин.

Стийвън Мансфийлд прекарва по-голямата част от детските и юношеските си години в Европа като син на офицер в американската армия. Това му помага да развие любовта си към историята и международните отношения още от ранна възраст. Той има магистърска степен по история и обществена политика и докторска степен по история и литература.

Мансфийлд е автор на редица книги в областта на историята и лидерството, включително Never Give In: The Extraordinary Character of Winston Churchill, която спечели финална награда в Gold Medallion Book Award през 1995 г. През 1997 г. губернаторът на щата Тенеси възложи на Мансфийлд да напише книга върху религиозната история на щата послучай неговата двестагодишнина.

През 2000 г. той основава The Mansfield Group, организация, която се стреми да образова корпорации и благотворителни организации като им помога да разберат културния контекст, в който те действат. Мансфийлд живее в Нашвил, Тенеси. В момента работи над различни книги, включително и няколко биографии на изтъкнати съвременни лидери. Посетете неговата страница в интернет: www.mansfieldgroup.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.